Онлайн адвокат

 

Чрез  услугата „онлайн адвокат" ние пестим Вашето време и средства, като Вие получавате високо квалифицирана правна услуга без да е необходимо да посещавате офиса ни, да водим телефонни разговори за уговаряне на срещи, да прекъсвате работния си процес, да търсите място за паркиране и т.н. Целта ни е взаимно да ценим, пестим и уважаваме времето си.

Бихме могли за изготвим за Вас различни видове договори, правни становища, молби, пълномощни след като ни предоставите Вашите изисквания, нужди и документи по имейл.

 

Как да използвам услугата „дистанционен адвокат"?

1. Изпратете ни описание на казуса Ви и документа, който искате да подготвим на имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

2. В рамките на 24 часа ще получите от адвокат Тодорова обратен имейл с потвърждение, че приема възложената задача, ще определи в какъв срок документа ще бъде изготвен, като се съобрази с Вашите нужди и спешността на казуса, ще определи хонорара си за услугата.

3. Ако приемете предложените условия е необходимо да преведете по банков път определения хонорар.

4. В определения от адвокат Тодорова и съгласуван с Вас срок ще получите изготвените документи по емейл.

Част от услугата е и входиране на изготвения докумет: Ако е необходимо, изготвеният вече и подписан от Вас документ да бъде входиран в конкретна инстанция бихме могли отново да направим това вместо Вас. За целта е необходимо да ни изпратите чрез куриер или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка оригинала на подписания от Вас документ, сътрудник от кантората на адвокат Тодорова ще го входира незабавно и ще Ви предоставим входящия номер.

Услугата е полезна за български граждани, които трайно пребивават в чужбина,но имат нужда от специалзирана помощ в България. Ние ще решим вашия семеен, административен, имотен казус, без да се налага да пътувате до РБългария! Ценим Вашето време!

 

Заплащането се извършва съгласно Наредба №1 за минималните размери на адвокатските възнаграждения.